För alla företag.

Nyproduktion

Kontor

Bostadsrätter

Våra tjänster.

Vi vill kunna erbjuda en helthetslösning från projektering tills dess att garantitiden är slut. Därför har vi möjligheten att bistå med flera tjänster under projektets gång.

Vi finns med redan från start där vi hjälper till med ritningar, planering och beställning av era vitvaror och kök. Innan nybyggnaden början hjälper vi till med bortförsling och återvinner era amla vitvaror. För att projektet ska hålla tidsplanen tar vi fram en leveransplan med byggare och vi erbjuder även installation. Efter installation och service medverkar vi även på besiktning, uppföljning av våra projekt är viktigt för oss.

För de bostadsköpare som önskar finns chansen att komma in i vår butik för att tillsammans planera för tillval. Då vi finns med under hela garantitiden agerar vi som en kontakt mellan förvaltare och byggare vid frågor som rör garantiärenden och service.

Dennis Berg

Hur kan vi hjälpa ditt företag?

Business finns med hela vägen.

För att du ska känna att ditt projekt är i trygga händer finns vi med från projektereing tills dessa att garantitiden är slut. Vi har vitvaror, småel och hushållsprodukter till ert projekt och tack vare vårt centrallager kan vi garantera en snabb och enkel leverans. Elon Business finns där för alla företag, projekt och idéer. Du blir Elon Business kund enkelt genom att kontakta en av våra butiker. Vi hjälper er med skräddarsydda lösningar för att passa ert utrymme oavsett behov och företag.

Besök oss i butiken.

KAPITALVARUCENTER AB

Florettgatan 20
254 67 Helsingborg

042-15 50 05
helsingborg@elon.se

Vardagar: 8-18
Lördagar: 10-14

ELKOMPANIET AB

Verkstadsgatan 1
263 39 Höganäs

042-34 04 60
hoganas@elon.se

Vardagar: 8-18
Lördagar: 10-15
Söndagar: 11-15

Öppettider i påsk hos oss i Höganäs

Långfredag: 11-15
Påskafton: 10-15
Påskdagen: 11-15
Annandagpåsk: 11-15